KOSEŠKI BAJER novogradnje

11.09.2009 ob 15:52

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev na “KOSEŠKI BAJER novogradnje”

 1. irena irena pravi:

  Še zdej mi ni jasno, kaj je s tistim betonom na tretji fotki.

 2. drmagnum drmagnum pravi:

  Danes sem šel s kolesom mimo. Tesarji so pokrivali del lesene ploščadi. V prihodnosti vidim odlično prizorišče za različna tekmovanja, prireditve za vse obiskovalce.

 3. Pris Pris pravi:

  Bodo tale rebra na četrti sliki v kratkem postala obalni kafič v obliki barčice?

 4. dr. onyx pravi:

  V okolici Koseškega bajerja stoji eno najbolj elitnih Ljubljanskih naselji Mostec, kjer cena na kvadratni meter doseže tudi 4000 € in kjer stanuje marsikateri Ljubljanski pomembnež. Vprašanje, ki se mi ob tem zastavlja je, kdo je investitor tega posega in ali gre spet za razkazovanje moči? Zakaj tako lepo ne urejajo tudi kakšne druge soseske? Verjetno so vprašanja bolj retorična.

 5. Pris Pris pravi:

  @Onyx:
  To naselje niti ni več tako novo, kolikor vem pa ima prodajalec/investitor ogromne težave s prodajo in je posledično kar nekaj stanovanj praznih. Jaz tej sterilni vabi za bajerske komarje ne bi pravil “lepo urejena soseska”. ;)

 6. dr. onyx pravi:

  @Pris: V zadnjem času sem bil večkrat v tem naselju in življenja nekako nisem opazil. Vse skupaj deluje kot getho za petičneže (nevoščljivci naselju pravijo Šišenski Dachau), ki se potem zabarikadirajo v svoja predraga stanovanja. Se pa kljub temu upam trditi, da če bi bil Koseški bajer v Fužinah, ne bi nihče takole lepo uredil potke okrog te mlake in delal celo lesenega pomola. Kot pravijo…”follow the money”. Vemo, kdo je investitor?

 7. Katrin pravi:

  Načrti za ureditev koseškega bajerja so nastali skupaj z načrtom pozidave lokacije bivšega Agrostroja.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !